Ingrediente Blat: piscoturi Crema: 5 oua, 15 gr gelatina, 700 gr frisca, 200 ml lapte, 150 gr zahar, 1 cutie de ananas. Decor: frisca si sirop zmeura. Preparare Intr-o cratita punem, gelatina inmuiata in lapte rece, zaharul, ouale si punem pe Baine-Marie, amestecam din cand in cand. Cand s-a ingrosat o luam si o lasam la racit. Intr-o forma , sau cratita punem o folie, in siropul de la ananas trecem piscoturile si captusim forma. Separat se taie anansul in feliute sau cuburi. Se bate frisca. Cand crema este aproape rece se adauga ananasul si amestecam putin. Se adauga apoi frisca si se amesteca usor. Se toarna aceasta compozitie in forma cu piscoturi. Se pune la rece si se lasa minim 4 ore, este gata cand crema este bine inchegata. Cand este gata, se decoreaza cu frisca si sirop de zmeura. Servire Se serveste rece .
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.